Total Pageviews

Saturday, June 4, 2016

Robi kutsub külla


Jah, tõesti, tõesti, nii see on!

Üle kahe aasta tuleb Robi lõpuks Eestisse ja ta oleks rõõmus, kui jõuaks siin oleku 10 päeva jooksul kohata ja kohtuda võimalikult paljude sugulaste, sõprade ja tuttavatega, kes temasse usuvad ja temaga kokku saada tahavad.
 
Mitmed on seda küsinud ja lausa palunud. Mitmele poole plaanib Robi kindlasti ka ise minna, et näha ja oma tüdrukule näidata imelist Eestimaad, kuid kõikjale ja kõigini paratamatult ei jõua, seepärast otsustaski kutsuda külla.
 
Mõttest saagu tegu! Pere on nõus! Otsustasime, et lööme ühel pühapäeval, täpsemalt 19. juunil oma hoovi üles telklaagri, mis tähendab, et laenutame suure telgi, kuhu alla mahub pikk laud, palju kooke ja veel rohkem inimesi.
 
 
Alates kella ühest päeval püüame valmis olla ja sealt edasi olemas olla kuni õhtupimedani välja. Robi on terve päeva kodus, lubas kookide tegemisel kaasa lüüa ja puha.
 
 
Ise olen varakult andnud sisse tellimuse jäätisekoogile. Ühel Ameerikast sadetud pildil nägi tookordne jäätisekook välja selline: 
Shokolaadi ja vaniilijäätise kook
Peale Robi ja kookide saame huvilistele näidata tema koduseid treeningvahendeid ja Kata lubas meisterdada nii palju fännide käepaelu kui jaksab.
Kata hoos, U18 Euroopa meistrivõistlustel Kadriorus
Kes on asjadega kursis ja kel on tähelepanelikku silma, see on ehk märganud, et Robi ise on aastaid kandnud käe ümber sini-must-valget paela.
 
Käepaelaga Robi
Sarnast käepaela kannab aeg-ajalt ka Maicel ja loomulikult mitmed Robi ja ka Maiceli suurimad fännid.
Käepaelaga Maicel
Käepaelaga Morgan
Seega, Robi on valmis tänama oma sõpru, fänne ja toetajaid läbi aegade! Kui on tahtmist, siis tuldagu kohale 19. juunil alates kella ühest päeval Kuimetsasse Kivimurru maja hoovile, mille leiab Raplamaalt Kaiu vallast. Tallinna poolt tulles keerata Kose-Ristilt paremale, sõita 17 kilti ja oletegi Kuimetsas. Tulla saab Türilt otse läbi Vahastu. Meie maja koos hooviga jääb sel juhul vasakut kätt. Isegi Rapla, Juuru ja Kaiu poolt tulles on võimalik Kuimetsa jõuda, kui on tahet tulla.
 
Aga enne  kokkusaamist peavad Robi ja Maicel end veel kord kokku võtma, sest juba 8. juunil on poisid jälle stardis Ameerika üliõpilaste hooaja tähtsaimal võistlusel NCAA-l Eugenes, mis asub Oregoni osariigis. Võistlused algavad kohaliku aja järgi 12.30,  ajavahe on sedapuhku 10 tundi. Seega korralik väljakutse neile, kes tahavad võistluste käiku ajas jälgida.

No comments:

Post a Comment