Total Pageviews

Monday, July 21, 2014

Taavi ja Kristella juuniorite MMil Eugenes

Tunnen juba täna hinges väikest ärevust homme õhtul algava juuniorite MMi eel, kus meie omadest teevad teiste hulgas kaasa Taavi Tšernjavski - 10 võistluses ja Kristella Jurkatamm - 7-võistluses.
 
Ohkan kergendatult, et eelmine MM oli Euroopas ja praegu ei suuda ise ka ära imestada, mis nipiga me suurema osaga perest sinna kohale saime. Ega ma Barcelonast suurt muud ei mäletagi kui hiiglaslikku staadionit ja väga head metroode süsteemi. Tegelikult mäletan ikka üht-teist veel, sest see oli iseenesest isegi ilma üles tähendamata üks värvikas säästureis.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma praegu rääkida, vaid hoopis sellest, et meie aja järgi kell 20.00 asub Kristella starti, et anda kahe päeva jooksul endast parim omal alal ja kõigest 25 minutit hiljem stardib Taavi.
Mäletatavasti püstitas Robi kaks aastat tagasi MMil oma juuniorite klassi 10-võistluse rekordi, punkti summaks kujunes 7583, mis jättis ta võistlustel viiendale kohale.
Olin sel ajal vanuseklassi tegemistes sedavõrd sees, et koostasin pärast võistlust ülevaate, kuidas eestlastest 10-võistlejatel läbi aegade on juunioride MMil läinud ja milliste punktisummadega on ses vanuseklassis MM võidetud. Tehtud ülevaate leiate huvi korral SIIT.
 
Taavi Tšernjavski senine isiklik tippmark on tänavu aasta mais kogutud 7452 punkti. Loodan väga, et suurvõistluste õhkkond soodsalt mõjub ja puntidele lisa tuleb.
Kristellal peaks suurvõistluste närv olema juba nagu vanal kogenud sportlasel, kuigi ta tegeliku vanuse järgi alles üsna nooruke on. isiklike tippmarkide osas on neiu sel aastal teinud toredaid parandusi ja enne neid võistlusi on tema 7-võistluse parim punktisumma 5489.
 
Surun pöidlad pihku!

No comments:

Post a Comment