Total Pageviews

Friday, January 3, 2014

Head uut aastat!

Aasta 2014 tuleb tõesti teisiti! Enam tagasikäiku ei ole. Kõik asjad, mis oli vaja enne äralendu teha, on nüüdseks tehtud, vaja ainult esmaspäeval, see on 6. jaanuari varahommikul olla õigel ajal lennujaamas, et siis teispool ookeani sealse aja järgi sama päeva õhtul leida end juba New Orleansist. 
Täna oli viimane hommik, kui tegime koos oma tavapärase sõidu Tallinna suunal - mina tööle, Robi trenni. Tõmblemiseks veidi on kippunud see viimane poolaasta siin Eestis, aga loodetavasti oli õpetlik tõmblemine.

Jalaga ei ole asjad nii nagu võiks. Mitte, et midagi väga hullu oleks, aga kummaline, et üks on ikka teisest suurem, saa sa nüüd aru, kas suurem on see, mis suvel viga sai või hoopis see, mis on ülekoormuse all kannatanud, aga loodetavasti nad ühel päeval jälle sarnase kuju võtavad. Robi loodab Ameerika parematele taastus- ja ravitingimustele. Eks paistab, kas ootused kannavad. Olen aru saanud, et igatseb väga võistelda. Ennekõike iseendaga. Ta tahaks kindlasti proovida ühte 7-võistlust, samas on selge, et ega jalg või jalad veel hüppamist väga ei kannata. Üks huvitav katse on veel jäänud - nimelt saatis ta pildid oma jalgadest näha oma ala tippspetsialistile. Kas tipul on aega neile piltidele pilku heita ja veel enam, neist piltidest ka midagi arvata, seegi peaks selguma veel enne äralendu. 

Olen Robilt pressinud kokkuvõtet lõppenud aasta kohta, otsest eitavat vastust pole saanud, aga aur on kulunud mujale. Ma siiski loodan veel ja ju loodavad sõbradki. Seniks kordan end: 
HEAD UUT AASTAT!

No comments:

Post a Comment