Total Pageviews

Friday, April 12, 2013

8223 - Maicel on võimas!

Tühjaks võistelnud Maicel - Rakvere 2010

Maiceli tänane seeria ei jäänud eilsele alla: 110 tõkked - 14.93, ketas - 49.14, teivas - 4.95, oda - 59.21 ja 1500???? - 4:30,60. Aja järgi vaadates oli ise enda jänes :).

Nagu Meelis FBs hõiskas, oli juba 9 alaga praktiliselt isiklik tehtud. 1500 tuli lihtsalt jalgadele valu anda ja seda mees ka tegi, ainult kahjuks me ei näe, kuidas või mis hinnaga. Saame pelgalt tulemuse, aga hea seegi. FB emotsioonid asendavad veidi vahetu pildi puudumist. Inimeste kujutlusvõimel ju piire pole.

PUNKTE KOKKU 8223!

Kolm aastat tagasi lõppesid Maiceli jaoks ühed Rakvere võistlused selliselt (vt pilti). Seda oli valus kõrvalt vaadata. Sellisel hetkel on raske mõista, kust tuleb jõud pingutamiseks ja veel lõpuni pingutamiseks. Seda suurema kirega elan ja elasin kaasa!

Hommikuks tuleb tõenäoliselt info ka selle kohta, kas oli tegu Georgia kooli rekordiga, igatahes oli see minu jaoks ime. Ja selle imega saab poiss minna sel aastal Eestit esindama ka Moskvas toimuvale kergejõustiku MMile. Enne Ameerikasse minekut ja sealset tohutut arengut poleks osanud seda isegi unes näha. Nüüd on see tehtud!

Väga, väga kõva mees! See on Eesti 10-võistluse uuestisünd Ameerikas!

2 comments:

  1. Ülikõva! Nii noorelt, see näitab andekust. Kui ajalugu vaadata, siis selles vanuses tegijad kümnevõistlejad on samuti üle 8000p piiri ületanud. Kuna kümnevõistlus on suht kõrge vigastuste aldis ala, siis jääb ainult loota, et teda õigesti edasi treenitakse ja ta suudab hoiduda suurtest vigastustest. Igaljuhul täna vaadates Eesti noorte arengut kümnevõistluses, siis on tulemas jälle head ajad. Konkurent ainult innustab. Äkki keegi suudab purustada ka Erki Noole väga kõrget rekordit.

    ReplyDelete
  2. Ooojaaaa!Esialgu pakub piisavalt põnevust ka eneste rekordite ületamised. Maicel jahmatas. Heas mõttes!

    ReplyDelete