Total Pageviews

Wednesday, December 19, 2012

Viimased rekordiparandused ja vajadus toetaja järele

Kes oleks seda osanud arvata, et aasta viimased päevad veel juuniorite rekorditele parandusi toovad, aga teinekord sünnivadki kõige suuremad asjad just seal, kus oodata ei oska. Täna toimusid Audentese jõuluvõistlused, kus Robi heitis viimast korda 6 kilost kuuli ja jooksis 60 meetrit. 
Nädalavahetusel kodus tegi kaks õhtut järjest sauna ja lisaks leotas oma varbaid kuumas sinepivees - nohu, mis muud. No läheb ja võistleb veel kui suudab, mõtles, ja läks, et paugutada.

Praktiliselt aasta tagasi, ehk siis 3. jaanuaril 2012 lendas kuul 14.90. Suve jooksul ta seda korrata enam ei suutnud ja nüüd, otsaga tagasi vastikult külmas talves lendas kuul jälle - 15.15 on uueks isiklikuks rekordiks ja see ka jääb, sest juuniorite klass saab läbi ja uuest aastast tuleb hakata maadlema kilo raskema raudkeraga.
Veel suurem üllatus oli 60 meetrit. Minu jaoks muidugi. Varasem isiklik 7,03 sündis 2012 veebruaris, 19. detsembrist on uueks märgiks 6,97

Rõõmustan vist imelike asjade peale, aga näe rõõmustan siiski. Mõni asi teeb murelikuks ka siin aasta lõpus ja see on mõistagi raha. Uue aasta alguses plaanib Robi minna Portugali laagrisse. Või mis plaanib, isegi piletid ostsin ära, aga sellest jääb väheks, sest elamiseraha ja söömise raha mul enam pole. Imelik, miks ma siis piletid ostsin, võib tekkida küsimus, aga mis sest küsida, kui teine tahab ja leiab, et on vaja ja see oli minu toetamise võimalus. 
Suur venna ehk vanem poeg lubas saata mõned kirjad laiali lootuses, et ehk leidub keegi, kes oleks valmis laagrisseminejat toetama. Ma ei oska isegi kirju kuskile saata. Ainus, mida suudan ise välja mõelda, on teha rohkem tööd, aga isegi siin tuleb piir ette - rohkem kui 24 tundi öö-päeva keegi ei anna. 

Kui blogi veergudel käijatel on häid ideid ja mõtteid, siis kõik on teretulnud. Täna näiteks helistas mulle mu oma venna, kes ütles, et tema tahaks ka panuse anda. Küll see oli armas. Oleks õdesid ja vendi rohkem,  mõtlesin, oleks, kellega seljad kokku panna, aga on nagu on. 
Kuskilt see lahendus kindlasti tuleb - jõulud ju!

Reedel ja laupäeval näiteks müün Pärnus Maarja-Magdaleena Gildis oma kooke. Kui ostjad leidub, siis tulu läheb Robi Portugali laagri toetuseks :).

6 comments:

  1. Tere!
    Soovitan suhelda Kaiu vallavalitsusega, ma usun, et sealt saaks ka mingisuguse abi!

    Terv, Indrek!

    ReplyDelete
  2. Nõuanne kuulda võetud, kiri saadetud. Siiani oleme saanud vastuseid, et keeruline, pole võimalik või on hullemaid, aga lootus kustugu viimasena ;)

    ReplyDelete
  3. huvitav on juurelda, et mis suurusjärgus summa peaks võimalik toetaja välja käima, et sellest kasu oleks ning kas on ka mingi sponsorile huvi pakkuda võivat väljundit, kas siis mingi logoruumina vms?
    ilmselt on siia ikka jõudnud ka lugejaid kellel võib olla võimalusi kas siis ise või läbi teiste kanalite

    ReplyDelete
  4. Lennupiletid Portugali ja tagasi maksid 342 euri, kohapeal vaja majutust 14 ööks ja neiks päevadeks peaks vähemalt 3 korda päevas ka süüa saama, sest muidu ju trenni ei tee. Öömajale peaks arvestama 300 pluss euri, söögile kulub ka võõras kohas veidi enam kui kodus keetes. Senised kogemused sponsorite otsimise osas lähenevad nullile, aga kui see kõik samamoodi jätkub, siis tundub, et ei pääse sellestki.

    ReplyDelete
  5. nu siis ei olegi nii utoopilised summad, mingil põhjusel eeldasin et on suuremad kulud. Muidugi see on ju ka ainult üks laager, väike osakene aastast.
    Aga sponsoritega on ilmselt vaja Sina peale saada selles valdkonnas nii voi naa. Mida kõrgemale pürgida seda rohkem on kuluallikaid ning teisalt vajadus võimalikult suureks vabaduseks.
    Kui nüüd pühad liiga laastavalt ei mõju, et kuidas ja kuhu saaks anonüümsed tegelased oma toetuse pühkmeid jagada?

    ReplyDelete
  6. 10010159717017 Karl Robert Saluri SEB

    ReplyDelete