Total Pageviews

Monday, September 10, 2012

Noorte heitjate seeriavõistluselt 3 pannkooki

Tuleb välja, et kui enam muud lusti ei ole, siis tuleb lust ise välja mõelda. Kergejõustiku suvehooaeg hakkab lõpule lähenema, täna lõppes noorte heitjate seeriavõistlus, mille Robi ja Markus tegid eneste jaoks põnevamaks pannkookide vahelepanekuga. 

Üllatus see ei ole, sest kuhjad banaane, hunnikud kohukesi on varemgi rännanud siia või sinnapoole, aga täna siis pannkoogid.

Kuulis oli vahemaaks 1 meeter, mis tähendas, et rohkem kui meetrine kaotus teisele tuli korvata ühe koogiga. Robi tõukas kuuli 13.74, Markus täpselt meeter ja 1 cm vähem, ehk 12.73.
Ketta ühe koogiteenimise vahemaks oli 1.20. Robi heitis ketast 38.25, Markus 34.80 või sinna kanti, igatahes mahtus sinna vahele veel kaks pannkooki Robi kasuks. Suvejooksul kaotatud-võidetud koogid rehkendatakse sügisel tasa ja siis minnakse neid vastastikku ostma ja koos sööma linna parima pannkoogi pakkuja juurde. Huvitav, kus see küll olla võiks?? Tee või ise :).

Noorte heitjate seeriavõistlusel noorte eneste poolt vist erilisi üllatajaid ei olnud, sest isegi võistluste alade üldvõitjaid ei mainitud täna. Uudiskünnise ületas vaid Risto Mätase pikk odakaar, mis maandus kahel korral teispool 81 meetri joont. Kena seegi, ühel päeval tulevad kindlasti ka kõigi teiste tulemused ilmsiks, aga teisel päeval, ehk komme ja täpsemalt teisipäeval, on kõik noored heitjad koos Kohilas Taavi Peetre mälestusvõistlusel. Meie "heitja" ka.


No comments:

Post a Comment