Total Pageviews

Saturday, June 2, 2012

Eesti-Soome-Rootsi maavõistluse esimene päev

Ma ei anna siin mingit jooksvat ülevaadet, sest jooksvate andmetega varustab täna väga hästi http://vana.ekjl.ee/voistlused ja kõik kes tahavad teada, kuidas meestel-naistel läheb, kuid ise kohapeal olla ei saa, need on kindlasti ammu selle lehe üles leidnud.
Robi on kohapeal ja on teinud paar telefonikõne, neist esimene oli muidugi üllatust ja rõõmu täis Markuse 100m aja pärast. Poiss jooksis tugeva tagant-tuule toel (6,5) välja väga võimsa aja ehk siis 10,89. Markuse unistuseks on üritada täita juuniorite MMi norm, aga isegi kui see nende võistluste käigus peaks punktisummana kokku tulema, kas seda arvestatakse nii tugeva tuulega joostud 100m puhul, selles on küsimus. Tõenäoliselt mitte või mine tea. Esmalt tuleb kümme ala ära teha ja normi ehk 7090 punktini jõuda. Kaugus 6.60 ja kuul 11.25 enam nii kõrge lennu tulemused ei olnud nagu esimene ala.

Maicel, kes oli veel nädala sees haige, teeb oma võistlust. Tulemuste põhjal arvan, et ju ta tahtis enamat, aga tema ala, kõrgus, praegu käib. 

Eriliselt hoian täna veel pöialt Gretele ja tal on küll võistlus hästi alanud, kõrguses isikliku tulemuse kordamine, 100m tõketes isikliku parandamine, see on ju tore! Ootan põnevusega päeva edenemist.

Robil oli enne tänaseid võistlusi tema jaoks kindlasti üks meeldejääv kokkusaamine, mille käigus sõlmiti üks eelkokkulepe tema sportlastee toetuseks. Kui asi konkreetsema kuju võtab, siis kirjutan sellest kindlasti lähemalt, aga praegu tahan tänada oma küla või nüüd siiski juba naaberküla meest Tiitu, tänu kellele Robi selle kokkusaamiseni jõudis. Emana on lihtsalt liigutav teada ja tunda, et keegi veel elab kaasa ühe noore inimese tegemistele ja mitte ainult, et elab, vaid teeb midagi omapoolse panuse andmiseks. Armas, mis muud!

No comments:

Post a Comment