Total Pageviews

Sunday, December 4, 2011

Äratus! Aastal joon all

Aasta parimad jälle valitud. Eriti suuri üllatusi ei olnud, oli lihtsalt parimate pärjamine, mis iseenesest ka ju ilus. Pilte ürituselt ei ole, kuigi Robi käis kohal, aga hoolitses vaid selle eest, et saaks kõhu täis. No sai, sest samal õhtul emal enam süüa teha polnud vaja.

Kui nüüd veel korra peatuda parimatel, siis juunioritest parimate - Rasmus Mägi ja Liina Laasma - saavutustes ja tiitlis ei kahtle keegi. Küll oleks tahtnud , et preemia oleks saanud lisaks veel vähemalt Meelis Siimson, sest uuendada ühel aastal kahel korral juuniorite kaugushüppe rekordit, mis püsis muutumatuna üle 30 aasta, on saavutus, mida tõenäoliselt nii pea järele ei tehta. Ehk valitakse veel eraldi ka aasta parim kaugushüppaja :).

A-klassi parimad Taavi Tšernjavski ja Reena Koll olid tõesti teistest kõvasti üle. Ootan uusi võistlusi ja uusi suurepäraseid tulemusi uuelt hooajalt.

Tundub, et noortel on vaim juba valmis, esimesed kihlveodki sõlmitud. Nende põhjal peaks juba talvel minema kõvaks andmiseks. Esimesed võistlejad Robi jaoks on on Baltikad Kuldigas 7.-8. jaanuar. Taavi peaks ka seal olema, et uuendada A-klassi mitmevõistluse tulemusi.

Jaanuari lõpus võiks noorsoo ja juuniorite Eesti MV näha üle aegade pikki hüppeid kauguses ja teisi põnevaid mehetegusi. Kohukeste kuhjad on igatahes vahele pandud ja mehed treenivad, nii et higipullid otsa ees.

Ja muidugi oleks lõpuks kena kaasa elada jälle ka Grete Šadeiko kõvadele saavutustele. Loodetavasti on ta korralikult paranenud ja me saame hiljemalt juulis 2012 küsida, kelle õde on juunioride maailmameister? :).

No comments:

Post a Comment