Total Pageviews

Thursday, August 18, 2011

Rukklillemängud Võrus

Võistlused läbi.
Uurisin enne võistlusi, et millega mees seekord ise rahule jääks. Vastus oli aimatav - kui mõni isiklik tuleks, siis oleks hästi. Isiklikku ei tulnud.

Eile hüpatud kauguse tulemused olid küll stabiilselt 7 meetri ümber, aga pikimaks hüppeks mõõdeti 7.13. Sellest tulemusestpiisas neil võistlustel esikohaks. Kuigi sama koha oleks andnud tegelikult neli hüpet tema seeriast, jäid need kõik ikkagi isiklikule alla.

110 tõkked oli täna hommikul katkestanud, sest jooksis tõkkesse. Juba enne võistlust ütles, et proovib eeljooksudes lihtsalt joosta, aga ei tulnud välja.

Ja siis jäi veel oda. Seekord viskasid 700gr oda, mida lennutas 1. juunil Audentese heitjate seeriavõistlustel 55.20 m. Seekord oli saanud ainult 53 millegagi, nii et ei tulnud pauku selleltki alalt. Ütles, et ükski vise korralikult välja ei tulnud.

Eks kogu see võistlus oligi puhkuse pealt tehtud, rohkem sellepärast, et ennast kodus lebotamise vahepeal veidi tuulutada. Õhtul kuuleb vahest lisamuljeid ja seda, kuidas Maicel oma etteastetega rahule jäi.

No comments:

Post a Comment