Total Pageviews

Tuesday, November 9, 2010

Võistluskalender 2011

Otsustasin üle mitme aja taas infot jagada. Mitte selle kohta, kuidas on läinud aasta kergejõustiklaste valimistega, sest seda ma ei tea. Lihtsalt vaja aegajalt kirjutada midagi ka põhjaladumisest. Mardilaupäev on selleks igati sobilik, sest sel päeval saavad jooksmise rõõmudest aru isegi need, kes tavalisel õhtul kodus tugitoolist kinni hoiavad, ma loodan. Ise kuulun kindlasti viimaste hulka.

Nädaline kirjutas vahepeal mu blogi ümber, mis on ju tore ja näitab, et pole sõnu tuulde kirjutanud. Robile meeldis eriti pilt, mis Nädalise loo juures oli, mul seda pilti pole :(.

Mul on teadmine, et trennides käib kõva andmine, et teivas vajab väljavahetamist, et kõik kohad on haiged, nii et isegi võrku ei saa mängida, jahil käimisest rääkimata. Eelmisel aastal samal ajal oli olnud samuti probleeme rippuvate kehaosadega, aga kes neid vanu asju enam mäletab. Õnneks saame kodus teha kuuma sauna , selle pildi peal on näha, kuidas :) ja siis muidugi see massaaž. Veelkord tänud Ketlinile.

Aga nüüd kõige tähtsama juurde, nimelt on Kergejõustiku liidu kodulehel üleval järgmise hooaja võistluskalender, mille järgi märkisin juba ära esimesed olulised nädalalõpud, kus kirjas tähtsamad võistlused. Hooaeg algab kohe Balti maavõistlusega mitmevõistluses (08.-09. jaanuar), seekord õnneks Lasnamäe hallis. 05.-06 märts on Lasnamäe hallis Eestikad mitmevõistluses noortele, 21.-22. mai Baltikad Rakveres ja muidugi Euroopa juunioride MV Kadriorus 21.-24. juuli. Vahele ja peale veel hulk igasuguseid võistlusi, mis hea õnne korral ehk ka siin blogis kajastatud saavad. Loodan väga, et praegu tundlikud jalad õigeks ajaks jälle vormis on ja meil on millele ja kellele kaasa elada.

3 comments:

  1. Võeh, see postitust kaunistav pilt on küll iga perverdi unistus. Tänks, ema :D

    ReplyDelete
  2. need on minu unistuste lapsed, Kata! Usun, oleks iga ema unistus :). Sa tahaks, et see pilt sealt kaoks?

    ReplyDelete
  3. Ei ole mul põhjust häbeneda.. Ikkagi iga perverdi unistus ju :)

    ReplyDelete