Total Pageviews

Wednesday, August 18, 2010

Võistluste vahel

Võistlustejärgne nädal on sportlasel möödunud taastudes ja trenni tehes. Muidugi oleme arutanud ka läinud võistlust. Olin kindel, et sellega võis nüüd küll rahule jääda - ikkagi kolm isiklikku ja teised tulemused ka üsna oma tulemuste piirimail, aga Robi ise ütles, et tal täit rahulolu hinge ei jäänud. Olin sellisest vastusest ausalt öeldes üllatunud. Kas rahulolu saabub alles siis, kui iga alaga suudad endast viimase välja pigistada. Huvitav, kas sõber Maicel jäi rahule oma võistlusega. Pärast viimast ala oli teda küll väga hale vaadata. Ta nägi jooksu järel välja selline:

Tulemuseks kolmas koht juuniorite arvestuses.

Robi puhul on selge see, et 10-võistluses A-klassis rohkem mõõduvõtmisi sel aastal enam kavas pole.
Trennis keskenduvad nad hetkel sellele, et parandada järelejäänud võistlustel veel 100 m aega, kaugushüppe tulemust ja odakaare pikkust. Panen eesmärgid siia kirja ja siis näeme, kas õnnestub need realiseerida: joosta 100 m alla 11 sekundi, tõugata end kauguses pakust 7.30 piirile ja lennutada oda üle 60 meetri. Järgmised võistlused on Valgas "Rukkilille mängud" (24. - 25. august) ja 28. augustil Jõgeval klubide karikas.
Nende Valga võistlustega on väike probleem ka - kuidas sinna saada, millega minna. Ühest küljest on ju hea, et mul on puhkus, võiks ju ise kohale minna ja ta sinna viia, aga kus sa seal kahe päeva vahel peatud ja mis see kõik maksma läheb. Kui minna juba, siis ikka kogu fänniklubiga. Peab veel mõtlema ja arutama, millised oleks ta enese alternatiivid...

Jõgevaga tundub olevat lihtsam, sinna saab Kose omadega, ehk saan isegi nendega liituda ;), kui ei, siis keedan kodus pudrumoosi.

Lisan siia kõrvale ühe pildi kodusest loomingulisest lähenemisest treeningule. Klassijuhataja ütleks selle kohta ühe sõnaga - tola! Mina täiendaks - meie tola :).

Ja viimaks seda, et eile algasid Rakveres 10-võistluse meistrivõistlused meestele ja noortele B-klassis. Robi läks vaatama, mina jälgin netist tulemusi. Loomulikult võrdlen meeste võrreldavaid aegu tema aegadega. 100m oma võistlustel joostud ajaga oleks ta olnud meeste arvestuses kolmas, kauguses kuues, kuul pole võrreldav, sest meeste raudkera on raskem, kõrguses on veel kõvasti arenguruumi, 400 m aeg 51,44 oleks ta jätnud meeste hulgas aga viiendaks. Pole paha.

No comments:

Post a Comment